Chantal en Marjolijn

Energy-boost

Chantal: Ik heb de creatiesessie als zeer waardevol ervaren. Van te voren had ik niet verwacht dat ik met zo’n concreet en groot ‘ aanbod’  van leuke nieuwe contacten en inspirerende ideeën thuis zou komen! Daarnaast gaf het me ook veel inzicht en feedback hoe ik overkom met mijn verhaal, de verhouding tussen mij en mijn business partner. Een echte spiegel werd voorgehouden. En dit alles tegelijkertijd in slechts 1 uur! Echt een ‘ energy-boost’ , waar ik nu, een half jaar later nog steeds op vaar!

Wat heeft het me gegeven? Buiten de box denken, creativiteit, inspiratie, veel nieuwe contacten, een concreet aanbod van ‘hulp’ om onze droom een stap verder te helpen.

Zeker een aanrader voor een ieder die zijn eigen bedrijf wil beginnen!

Marjolijn: Ik sluit me volledig aan bij hetgeen Chantal schrijft. Ik vind het mooi mensen te ontmoeten die met aandacht en vanuit hun hart aanwezig zijn. Het voelt rijk dat er mensen zijn die met je mee willen denken hoe jij (in ons geval,hoe wij:)) je droom kunt verwezenlijken. Ik voelde me na deze avond geïnspireerd en in een goede ”Vibe” om verder te bouwen..