Wie is Stchtng Wrklst?

De Werklustigen

Engbert Breuker

Als iedereen met hart en hoofd verbonden in zijn levensonderhoud kan voorzien is wereldvrede een stap dichterbij. Het werken is niet meer omdat het moet maar omdat het kan. Daar past niet meer de traditionele loopbaanaanpak bij, daar past creatie en doen bij (en dus ook falen en weer proberen…). Ik ben op micro, meso en macro niveau hiermee aan de slag, WRKLST is een mooi voorbeeld van de deeleconomie op micro niveau.
dieke sloots

Dieke Sloots

Nadat ik zelf als Hartwerker centraal heb gestaan tijdens een creatiesessie van Stichting Werklust ben ik de Stichting gaan ondersteunen bij de organisatie van de creatiesessies en met het beheren van de website. Het is hartverwarmend om te ervaren wanneer een groep onbekende mensen vrijwillig en onzelfzuchtig bij willen dragen aan jouw wens. Ik wilde hierom graag bijdragen aan Stichting Werklust om dit ook voor vele andere mensen mogelijk te maken.

Adriaan de Man

WIE: World Improving Entrepreneur; idealistische pragmaticus; blue economy; programmamaker; ondernemer; trainer & coach voor ondernemers en teams; Stichting Bewegende Beelden; Stichting Werklust; Social Venture Network en nog veel meer. Lees verder

Jort Haan

Peter Barsingerhorn

Meedoen met de creatiesessies van de stichting Werklust is smullen. Niet alleen help je mensen aan nieuwe invalshoeken en richtingen om te komen tot waar ze willen zijn, maar zelf ga ik altijd naar huis met een lading denkwerk. “Ach ja, zo had ik het nog niet eerder bekeken” en “wat een prachtige vraag was dat, wat zou de HARTwerker daar mee kunnen doen?”. De momenten waarop een stilte valt, omdat iedereen voelt dat ergens een stukje puzzel zijn plaats heeft gevonden. Prachtig. Verrijkend dus voor alle aanwezigen. Daarom ben ik graag aanwezig bij de Creatiesessies en maak mij sterk voor de stichting Werklust.

Sandra Dijksterhuis

Marja Heijnen

Als hartwerker ben ik door Stichting Werklust op weg geholpen in het ontwikkelen van mijn eigen onderneming. De kritische open vragen die de groep mij stelde in de creatiesessie en de adviezen en hulp daarna hebben mij verder geholpen. Het bijzondere van de creatiesessies vind ik de belangeloze belangstelling van de deelnemers in elkaar. Dat is mooi om elke keer weer mee te maken. Inmiddels faciliteren wij vanuit "onze eigen Holm" de creatiesessies in Den Andel en leveren graag een warme bijdrage aan alle toekomstige hartwerkers.

Theo Dijt

Zijn we niet allemaal af en toe op zoek naar nieuw Werklust? Het is altijd weer mooi om te zien hoe de creatiesessies van Stichting WRKLST daar een bijdrage aan leveren. Zowel voor de HART-werker als voor de andere deelnemers aan de bijeenkomst. De inspiratie en motivatie van de HART-werker roept bij mij altijd veel plezierige emoties op; aan de ene kant een aanstekelijk enthousiasme voor de plannen van de hartwerker en een actieve ‘mee-denk en doe-stand” om daar zo mogelijk een bijdrage aan te leveren, aan de andere kant (meestal op de terugweg naar huis) een reflectie op mijn eigen activiteiten en waarom ik die eigenlijk doe….wat zowel tot bevestiging als bijsturing daarvan heeft geleid. Als ondernemer houdt Stichting Werklust daarmee ook mij op het juiste pad van mijn Hart en mijn Handen. Die Win-win gun ik iedereen en daarom ondersteun ik Stichting WRKLST van harte !!

Lucia Brons

Wat is er nou leuker dan van je passie je werk maken? Het maakt mij in ieder geval erg blij om met of vanuit mijn passie bezig te kunnen zijn. Dat lukt mij een stuk makkelijker met een aantal hele fijne mensen om me heen. Mensen die luisteren naar mijn verhaal en mij de goede vragen stellen. Mensen die mij hebben uitgedaagd en op het juiste moment een schop onder mijn kont hebben gegeven. We kunnen elkaar zoveel bieden, het is een kwestie van delen, ervoor open staan. "Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken", aldus Ghandi. Ben jij er klaar voor? Be careful what you wish for.. 😉

Henk Pieter Bouma