Wat is Stichting Werklust

Introductie

Mijn hoofd. Hier ligt mijn gereedschap om te organiseren, om te regelen dat ik kan doen, dat ik kan werken, voor mezelf en voor mijn product. Zonder hoofd krijgt mijn passie geen kader.
Mijn hart, daar ligt het vuur, het verlangen om tot bloei te komen met mijn talent, het is de motor, zonder hart heb ik geen richting voor 'het hoofd'.
Mijn handen zijn het die de materie in beweging zetten, het zijn mijn uitvoerders, handen staan hier uiteraard voor het gehele lichaam, wat uitvoert.
Nu proberen we te verbinden, kruisverbanden aan te leggen..

Wat is Stichting Werklust

Stichting WRKLST is een marktplein van mogelijkheden. Bevolkt door een verzameling mensen die hun hoofd met hun hart hebben verbonden, waardoor hun handen vanzelf de goede dingen doen.

Het zijn mensen die zin hebben in een mooiere wereld. Mensen die elkaar in hun kracht zetten. Met raad en zelfs ook met daad. De Stichting organiseert speciaal hiervoor de bijeenkomsten waar mensen elkaar kunnen verder helpen en ondersteunen, waar plannen gesmeed worden tot samen denken en doen. Het is niet iets wat je alleen maar krijgt. Je geeft ook iets terug. Daarmee verbind je je aan het genootschap van passie-volle mensen: Stichting WRKLST.