Waarom Stichting Werklust

Het gaat over de manier waarop jij je passie en talent kunt inzetten. Vaak heb je raad, aanmoediging of hulp nodig om op de juiste plek te komen, de wegen te leren kennen om je droom te realiseren of om die ene ontbrekende schakel te vinden.

We lopen soms lang met plannen rond en het geld is dan het probleem,
'ik moet toch mijn inkomen verdienen?'
je hoeft niet vast te lopen op dat geld
het kan ook wel eens jouw excuus zijn om niet te beginnen
het is bijna aangenaam, zulk een blokkade.
Jij wilt iets realiseren, anderen kun je ter beschikking krijgen
anderen die je daadwerkelijk helpen, dat is ook geld waard!

Daarvoor is Stichting Werklust

Werk en lust.
De lust om te werken,
omdat je het zo leuk vindt, dat, wat je werk is.
Het is je gelukt, met hulp van anderen die met je meedenken, kijken en daadwerkelijk helpen,
je talent te spelen, te leven en te genieten. Je werklust is zo vol aanwezig in je leven dat het van je afstraalt naar anderen,
daarbij, verdien je er ook nog eens je inkomen mee!

Stichting Werklust is er om je te helpen verder te komen.
Stichting Werklust organiseert bijeenkomsten voor bijvoorbeeld jou,
om de raad te kunnen krijgen die je nodig hebt, om die mens te vinden die je met een onderdeel van je zoektocht kan steunen, of die je kan verbinden met een locatie waar je je droom kunt gaan uitvouwen en uitbouwen, of die je helpt concretiseren.
Samen weten we meer, kunnen we meer en het enthousiasme van de ander voor jouw project kan de brandstof zijn om te gaan!
Stichting werklust kan de schakel zijn, die nog ontbrak.

Wat doet Stchtng Wrklst dan?