Ontdek de Creatiesessies

Tijdens een creatiesessie staan twee HARTwerkers centraal die van hun passie hun werk willen maken. Zij leggen hierover een vraag voor aan 6-12 onbekende mensen die op hun beurt kijken of zij iets van hun eigen talent in kunnen zetten om de HARTwerkers een stap verder te helpen. Hieronder kun je zien wanneer de volgende creatiesessies zijn gepland.

Hoe werkt een creatiesessie?

Heel eenvoudig: we organiseren voor jou een creatiesessie van een uur. Met 6 tot 12 mensen die jij niet kent. Jij bent dan het stralende middelpunt, de HARTwerker.

Een creatiesessie bestaat uit drie delen:

  1. Jij vertelt wat je wilt of, wat je droom is en waar je staat:
  2. Vervolgens bevragen zij je;
  3. In het laatste deel geven de mensen iets uit hun EIGEN talent/passie om jouw droom verder te realiseren (zoals  bijvoorbeeld: ik doe je boekhouding, ik maak je website, ik ga je coachen, ik lever je klanten, ik word je vraagbaak, ik maak een muziekstuk voor je etc.)

Zij bieden jou wat jij nodig hebt om de (grote) stap te maken: te kunnen werken vanuit je passie. Of niet: niet iedereen heeft iets met jouw idee/talent.

De HARTwerker is leidend en bepaalt uiteindelijk zelf op welke aanbiedingen hij/zij ingaat. De rode draad is, wanneer mensen hun hoofd met hun hart verbinden, hun handen vanzelf de goede dingen doen. Met als ultieme doel zo in hun  levensonderhoud te kunnen voorzien.

Er zijn zoveel mensen die graag iets willen betekenen voor een ander, Stichting WRKLST maakt dat mogelijk door mensen bij elkaar te brengen.

Geïnspireerd geraakt? Doe je mee?

Bekijk hier onze geplande creatiesessies